Veel gestelde vragen bij Sethverhuur

Hoe bestel ik een product

U kunt online uw huurofferte aanvragen. Zodra deze door u akkoord is bevonden wordt deze beoordeeld en ingepland. U ontvangt van ons een bevestiging. Komt u er met het formulier niet uit, of is een maatwerk oplossing van toepassing, neemt u dan contact met ons door middel van contactformulier.

Wat is de levertijd

Wij zijn in staat om vaak binnen 24 uur te leveren. Wat heb ik nodig copy id kaart en zakelijk kvk gegevens. Reserveren is ook mogelijk, en zeker aan te raden als u uw steiger op tijd geleverd wilt hebben. Laden en lossen altijd naast de auto. 

Wat houd Montage / Demontage in.

Montage houdt in dat wij de steiger op de begane grond op een normaal bereikbare plek monteren de standaard prijzen zijn tot 15 meter vanaf de auto en niet binnen door het huis. Vanaf 12 meter werkhoogte zijn de montagekosten op aanvraag. Montage is altijd in combinatie met demontage. Wij behouden ons het recht voor om een toeslag in rekening te brengen voor eventuele extra werkzaamheden.

Wat is de huurperiode

De huurperiode gaat in op de dag van levering tot en met de dag van afmelding. Onze prijzen zijn altijd minimaal 1 week. Afmelden van de steigers kan alleen via de mail 24 uur einde huurperiode. Indien deze niet wordt afgemeld blijft de huurperiode altijd doorlopen totdat u de steiger bij ons afmeldt.

Wanneer krijg ik mijn borg terug

De betaalde borg wordt, na verrekening langer gehuurd bij beƫindiging van de huurperiode verrekend.

Leveringsvoorwaarden

Onze volledige voorwaarden zijn opvraagbaar via het contact formulier

Antwoord niet gevonden?
Neem contact met ons op

Naam*
Email*
Message
0 of 370

Oplossing op Maat

20 jaar ervaring

OP LOKATIE GELEVERD

98% tevreden klanten 

Montage en Demontage

Kwaliteit en Professionaliteit