Hoogwerker Huren Dordrecht

Hoogwerker Huren Dordrecht

Bij Sethverhuur kunt u gemakkelijk en snel een hoogwerker huren in Dordrecht. Setverhuur is uw specialist in het verhuren van hoogwerkers door heel Nederland. Op dit moment beschikken wij over meer dan 100 verschillende hoogwerkers in ons assortiment. Ons deskundig personeel staat altijd klaar om u in de juiste richting te wijzen, en u van passend advies te voorzien.

Een Hoogwerker is dus maatwerk.

Klik hier en bekijk onze hoogwerkers of klik op de knop voor een gratis offerte

hoogwerker huren Dordrecht

Onze Hoogwerkers te huur in Dordrecht

Telescoophoogwerkers Rups Huren

Een Telescoophoogwerker op rupsen is een type hoogwerker dat op rupsbanden beweegt en in staat is om zware lasten en personen op hoogtes te tillen. Het belangrijkste kenmerk van een telescoophoogwerker is dat deze een uitschuifbare telescooparm heeft die de hoogte en het bereik van de machine vergroot. Dit type hoogwerker is zeer geschikt voor gebruik op ruw terrein of ongelijke oppervlakken vanwege de rupsbanden die het mogelijk maken om gemakkelijk over obstakels en oneffenheden te bewegen. De telescoophoogwerker op rupsen wordt vaak gebruikt in de bouw- en constructie-industrie, evenals bij boomverzorging en onderhoud van hoogspanningslijnen.

Telescoophoogwerker 4 wiel aandrijving

Een Telescoophoogwerker met 4 wiel aandrijving is een type hoogwerker dat is ontworpen om op alle vier de wielen te rijden en is uitgerust met een aandrijfsysteem dat zorgt voor een betere tractie en grip op verschillende soorten terreinen. Het belangrijkste kenmerk van een telescoophoogwerker met 4 wiel aandrijving is de mogelijkheid om op ruw terrein te rijden en de machine te positioneren op moeilijk bereikbare plekken. Dit type hoogwerker is uitgerust met krachtige motoren en hydraulische systemen die het mogelijk maken om op hellingen te rijden en over obstakels te bewegen. Het wordt vaak gebruikt in de bouw- en constructie-industrie, evenals in de bosbouw en landbouw om hoogtes te bereiken waar anders moeilijk toegankelijk is.

Spinhoogwerkers

Een spinhoogwerker is een speciaal type hoogwerker dat is ontworpen voor gebruik op moeilijk bereikbare plekken met beperkte ruimte, zoals smalle straten of krappe binnenplaatsen. Het belangrijkste kenmerk van een spinhoogwerker is het vermogen om de werkkorf in verschillende richtingen te bewegen en te positioneren, zelfs op plaatsen waar de grond niet vlak of stabiel is.

De werkkorf van een spinhoogwerker is bevestigd aan een zwenkarm die kan roteren tot 360 graden. Dit geeft de operator de mogelijkheid om de werkkorf in bijna elke richting te bewegen en te positioneren. Bovendien is de machine uitgerust met stempels die kunnen worden uitgeschoven om de stabiliteit te vergroten en het werken op oneffen terrein mogelijk te maken.

Een spinhoogwerker wordt vaak gebruikt in de bouw- en constructie-industrie, evenals in de boomverzorging en in de schoonmaakindustrie. Dit type hoogwerker is zeer geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen waar andere hoogwerkers niet kunnen komen.

Schaarhoogwerkers rups

Schaarhoogwerkers met rupsbanden zijn hoogwerkers die zijn uitgerust met een rupsbandensysteem in plaats van wielen of stabilisatoren. Het rupsbandensysteem maakt de hoogwerker geschikt voor gebruik op ruw terrein, zachte ondergronden of op hellingen waar het moeilijk kan zijn om een hoogwerker met wielen te gebruiken.

De schaarhoogwerker met rupsbanden kan in hoogte worden versteld door de schaar omhoog of omlaag te bewegen, en kan zich over de grond verplaatsen door de rupsbanden voort te bewegen. Door het gebruik van rupsbanden kan de hoogwerker op een stabiele en veilige manier worden gebruikt, zelfs op oneffen of gladde oppervlakken.

Schaarhoogwerkers met rupsbanden worden vaak gebruikt in de bouwsector, bosbouw en landbouw, waarbij de machine over ongelijk terrein moet rijden om bijvoorbeeld werkzaamheden aan gevels of bomen uit te voeren.

Schaarhoogwerkers accu

Schaarhoogwerkers op accu zijn hoogwerkers die worden aangedreven door een elektrische accu. Deze accu's kunnen worden opgeladen via een stopcontact of met behulp van een generator.

Schaarhoogwerkers op accu hebben een aantal voordelen ten opzichte van hoogwerkers met een verbrandingsmotor, zoals een lagere uitstoot van schadelijke stoffen en minder geluidsoverlast. Bovendien zijn ze vaak compacter en lichter, waardoor ze gemakkelijker te manoeuvreren zijn in krappe ruimtes en binnen gebouwen.

Een ander voordeel van schaarhoogwerkers op accu is dat ze langere werktijden hebben dan hoogwerkers met een verbrandingsmotor. Doordat de accu's opgeladen kunnen worden, hoeft de hoogwerker niet regelmatig bijgetankt te worden, wat tijd en kosten bespaart.

Wel is het belangrijk om op de capaciteit van de accu te letten, omdat deze van invloed kan zijn op de werkhoogte en het draagvermogen van de hoogwerker. Daarnaast kan het opladen van de accu's tijd in beslag nemen, waardoor het belangrijk is om hiermee rekening te houden bij het plannen van werkzaamheden.

Schaarhoogwerkers 4 wiel aandrijving

Schaarhoogwerkers met 4 wiel aandrijving zijn hoogwerkers die zijn uitgerust met vier wielen die allemaal worden aangedreven. Dit biedt de hoogwerker extra tractie en stabiliteit, vooral bij gebruik op ruw terrein of hellingen.

Het gebruik van vierwielaandrijving zorgt voor meer grip en tractie, waardoor de hoogwerker beter kan presteren op ongelijk terrein. Dit maakt deze hoogwerkers zeer geschikt voor gebruik op bouwplaatsen, in de landbouw of in de bosbouw, waar de omstandigheden vaak uitdagend kunnen zijn.

Naast de verbeterde tractie en stabiliteit, bieden schaarhoogwerkers met 4 wiel aandrijving ook meer wendbaarheid en controle, vooral bij het manoeuvreren in krappe ruimtes of op hellingen. Dit kan de veiligheid verhogen en de productiviteit verbeteren.

Het is belangrijk om op te merken dat schaarhoogwerkers met 4 wiel aandrijving vaak groter en zwaarder zijn dan andere schaarhoogwerkers, en daardoor mogelijk minder geschikt zijn voor gebruik binnenshuis of op krappe locaties. Ook kunnen deze hoogwerkers duurder zijn in aanschaf en onderhoud vanwege de extra onderdelen en functies.

Masthoogwerkers

Een masthoogwerker is een type hoogwerker dat wordt gebruikt om mensen op hoogte te brengen om werkzaamheden uit te voeren. Het bestaat uit een verticale mast die omhoog en omlaag kan bewegen en een platform aan het uiteinde van de mast waarop de persoon die de werkzaamheden uitvoert kan staan.

Masthoogwerkers worden vaak gebruikt bij bouwprojecten, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, installatie van elektrische apparatuur en het snoeien van bomen. Ze zijn ontworpen om veilig en stabiel te zijn, zodat de persoon die op het platform staat comfortabel kan werken op grote hoogte.

Masthoogwerkers kunnen worden aangedreven door een elektrische motor, hydraulica of een verbrandingsmotor, afhankelijk van het type machine. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes, variƫrend van enkele meters tot meer dan 50 meter.

Knikarmhoogwerkers rups

Een knikarmhoogwerker op rupsbanden is een type hoogwerker dat is uitgerust met een knikarm die zich kan buigen op meerdere punten. Hierdoor kan het platform op hoogte worden gebracht en gepositioneerd op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld achter obstakels of bovenop gebouwen.

Het rupsband-systeem zorgt voor een uitstekende tractie en stabiliteit, vooral op ruw of oneffen terrein, waardoor de machine kan worden gebruikt op bouwplaatsen, in de bosbouw en andere buitentoepassingen.

Knikarmhoogwerkers op rupsbanden worden vaak gebruikt voor werkzaamheden zoals schilderen, installatie van zonnepanelen, inspectie van windturbines en het snoeien van bomen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en reikwijdtes, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Het gebruik van een knikarmhoogwerker op rupsbanden biedt meer flexibiliteit en mobiliteit dan traditionele hoogwerkers, wat het een populaire keuze maakt in verschillende sectoren. Het is wel belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen en de machine correct te gebruiken om ongelukken te voorkomen.

Knikarmhoogwerkers accu

Een knikarmhoogwerker op accu is een type hoogwerker dat wordt aangedreven door een batterij. Dit type hoogwerker is vooral handig voor binnenwerkzaamheden en kan gebruikt worden op locaties waar er beperkte toegang is tot stroombronnen.

Knikarmhoogwerkers op accu zijn milieuvriendelijker dan hoogwerkers die werken op fossiele brandstoffen, omdat ze geen uitstoot produceren en geen lawaai maken. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals schilderwerk, installatie van verlichting, reparaties aan plafonds en andere binnen- en buitenwerkzaamheden.

Hoewel een accu-knikarmhoogwerker stiller en milieuvriendelijker is dan hoogwerkers die werken op fossiele brandstoffen, hebben ze een beperkte werktijd tussen het opladen door. Dit betekent dat ze minder geschikt zijn voor langdurige werkzaamheden of toepassingen die een grote hoeveelheid stroom vereisen. Het is belangrijk om de batterij op te laden volgens de instructies van de fabrikant en om ervoor te zorgen dat de batterij opgeladen is voordat u de hoogwerker gebruikt.

Knikarmhoogwerkers op accu zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hoogtes en reikwijdtes, afhankelijk van de specifieke toepassing. Het is belangrijk om de juiste hoogwerker te kiezen die past bij de werkzaamheden die u moet uitvoeren, evenals de omgeving waarin u de machine gaat gebruiken.

Knikarmhoogwerkers 4 wiel aandrijving

Een knikarmhoogwerker met 4 wiel aandrijving is een type hoogwerker dat is uitgerust met vier wielen die worden aangedreven door een motor. Dit biedt meer tractie en stabiliteit, waardoor het mogelijk is om de hoogwerker te gebruiken op ruw terrein of oneffen oppervlakken, zoals bouwplaatsen of off-road omgevingen.

De 4 wiel aandrijving zorgt ervoor dat de knikarmhoogwerker meer grip heeft op de ondergrond, wat de veiligheid verhoogt en het risico op uitglijden of omvallen vermindert. Dit maakt het een populaire keuze voor werkzaamheden op ruw of ongelijk terrein, zoals het bouwen van een brug of het onderhoud van een hoogspanningsmast.

Een knikarmhoogwerker met 4 wiel aandrijving kan ook meer gewicht dragen en heeft een grotere reikwijdte dan een hoogwerker met minder wielaandrijving. Dit maakt het mogelijk om zwaardere lasten te tillen of om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden.

Auto hoogwerkers

Een autohoogwerker is een type hoogwerker dat is gemonteerd op een voertuig, meestal op een vrachtwagen of bestelwagen. Het biedt een mobiele oplossing voor het werken op hoogte, omdat het gemakkelijk kan worden vervoerd naar verschillende locaties.

Een autohoogwerker is verkrijgbaar in verschillende maten, hoogtes en reikwijdtes, afhankelijk van de specifieke toepassing. Sommige modellen hebben een telescopische arm, terwijl andere modellen zijn uitgerust met een knikarm.

Autohoogwerkers zijn populair in verschillende sectoren, zoals bouw, onderhoud, schoonmaak en film- en televisieproductie. Ze kunnen worden gebruikt voor het installeren van lichtmasten, het schoonmaken van gevels, het repareren van daken en nog veel meer.

Een voordeel van een autohoogwerker is dat het gemakkelijk te verplaatsen is naar verschillende locaties en dat het snel kan worden opgesteld. Dit bespaart tijd en geld in vergelijking met het huren van een traditionele hoogwerker of het opzetten van steigers.

Aanhangwagen hoogwerkers

Een aanhangwagen hoogwerker is een type hoogwerker dat op een aanhangwagen is gemonteerd en kan worden vervoerd met een voertuig. Het biedt een mobiele oplossing voor het werken op hoogte en is geschikt voor gebruik op verschillende locaties.

Aanhangwagen hoogwerkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hoogtes en reikwijdtes, afhankelijk van de specifieke toepassing. Sommige modellen hebben een telescopische arm, terwijl andere modellen zijn uitgerust met een knikarm.

Een voordeel van een aanhangwagen hoogwerker is dat het gemakkelijk te verplaatsen is naar verschillende locaties en dat het snel kan worden opgesteld. Dit bespaart tijd en geld in vergelijking met het huren van een traditionele hoogwerker of het opzetten van steigers.

Aanhangwagen hoogwerkers zijn populair in verschillende sectoren, zoals bouw, onderhoud, schoonmaak en film- en televisieproductie. Ze kunnen worden gebruikt voor het installeren van lichtmasten, het schoonmaken van gevels, het repareren van daken en nog veel meer.

Accessoires hoogwerkers

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor hoogwerkers, afhankelijk van de specifieke toepassing. Enkele veelvoorkomende accessoires voor hoogwerkers zijn:

 1. Platformverlengingen: Dit zijn verlengstukken die aan het platform van de hoogwerker worden bevestigd om de werkruimte uit te breiden. Dit is handig voor het bereiken van moeilijk bereikbare gebieden.

 2. Jib-armen: Dit zijn extra armen die aan de mast van de hoogwerker worden bevestigd en die extra reikwijdte bieden. Dit is handig voor het werken op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals rond obstakels.

 3. Korven voor gereedschap en materialen: Deze zijn bevestigd aan het platform van de hoogwerker en bieden opslagruimte voor gereedschap en materialen die nodig zijn voor de werkzaamheden op hoogte.

 4. Afstandsbedieningen: Hiermee kunnen de hoogwerkers op afstand worden bediend, wat handig is voor het werken op moeilijk bereikbare plaatsen of voor situaties waarin de operator zich niet in het platform bevindt.

 5. Veiligheidsvoorzieningen: Dit omvat valbeveiliging, noodstopschakelaars, waarschuwingslichten en andere veiligheidsvoorzieningen die de veiligheid van de operator en de omgeving waarin de hoogwerker wordt gebruikt, verhogen.

 6. Lichtmasten: Deze worden gebruikt voor het verlichten van de werkruimte, zodat er ook in het donker kan worden gewerkt.

Het is belangrijk om het juiste accessoire te kiezen dat past bij de specifieke toepassing en om rekening te houden met de omgeving waarin de machine wordt gebruikt. Het is ook belangrijk om de hoogwerker op de juiste manier te gebruiken en om de veiligheidsvoorschriften te volgen om ongelukken te voorkomen.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Een hoogwerker huren inclusief service en levering? Wij regelen het voor je!

Kies Hoogwerker
 • Aanhangwagen hoogwerkers
 • Accessoires hoogwerkers
 • Auto hoogwerkers
 • Knikarmhoogwerkers 4 w.d.
 • Knikarmhoogwerkers accu
 • Knikarmhoogwerkers rups
 • Masthoogwerkers
 • Schaarhoogwerkers 4 w.d.
 • Schaarhoogwerkers accu
 • Schaarhoogwerkers rups
 • Spinhoogwerkers
 • Telescoophoogwerker 4 w.d.
 • Telescoophoogwerkers rups

Naam

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Adres (waar de Hoogwerker geplaatst word)

Postcode

Plaats

Schatting hoogte

VErhuur Periode

Email*

Bericht of vragen?

0 of 350

Hoogwerker Verhuur Dordrecht

Werken op hoogte en moeilijk bereikbare plekken? Sethverhuur maakt het graag eenvoudiger. Onze betrouwbare en multi-inzetbare hoogwerkers huurt u voor alle werkzaamheden op hoogte.
Iedere klus is anders en daarom beschikken wij over een groot aantal hoogwerkers. Door rijke keuzemogelijkheden aan hoogwerkers vindt u bij ons gegarandeerd de juiste type. Vanaf 6 tot 43 meter hoog en een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Voor iedere reikwijdte, hoogte en ondergrond kunt u bij Sethverhuur uit Dordrecht een hoogwerker huren.

Oplossing op Maat

20 jaar ervaring

OP LOKATIE GELEVERD

98% tevreden klanten 

Montage en Demontage

Kwaliteit en Professionaliteit